zondag 30 oktober 2011

KAT/MOS: #TELEGRAAF LOOG OPNIEUW

KAT

BREAKING: BART MOS VAN DE TELEGRAAF BLIJKT DE HELE ‘DOODSBEDREIGING’ DOOR MICHA KAT BIJ ELKAAR TE HEBBEN GELOGEN * GEZOCHT: CIVIELE ADVOCAAT DIE MOS/TELEGRAAF WIL DAGVAARDEN * HOGER BEROEP TEGEN VEROORDELING KAT WORDT BLOEDBAD * NRC MOEST BERICHT OVER VEROORDELING KAT RECTIFICEREN * KAN DE TELEGRAAF NOG IETS ANDERS DAN LIEGEN, MENSEN KAPOT MAKEN EN BEDRIEGEN?

LEES HIER DE WERKELIJKE GANG VAN ZAKEN ROND DE ‘DOODSBEDREIGING’: DE TELEGRAAF ZIT ZELF IN PEDO-COMPLOT EN WIL DAAROM PEDO-KLOKKENLUIDER KAT KAPOT MAKEN

Tsja mensen… De Telegraaf dacht te kunnen ‘afrekenen’ met hun aartsvijand Micha Kat maar lo and behold…. de achterbakse poging Kat te ‘demoniseren’ door een ‘doodsbedreiging’ te construeren tegen Bart Mos slaat als een boomerang terug op Liegend Nederland! Zowel tegen HP/de Tijd als tegen NRC Handelsblad huilde Mos dat de ‘doodsbedreiging’ zou zijn geuit waar zijn kinderen bij waren, ja, zijn bloedjes hadden Katzelfs door de speakers horen krijsen ‘je krijgt een kogel door je kop!’. Dit alles -de kinderen, de speakers- blijkt nu gelogen: NRC Handelsblad plaatste een rectificatie [hier alle details en alle stukken]. We maken intussen even de balans op wat betreft de ‘zaak’ van Bart Mos tegen Kat en de andere strafzaken tegen Micha:

1. Bart Mos loog over de aanwezigheid van zijn kinderen bij de ‘doodsbedreiging’.
2. Bart Mos loog over ‘speakers’ die de ‘doodsbedreiging’ zouden hebben versterkt.
3. Bart Mos [en het OM] verzwegen een ontlastende email van Kat waarin deze niet alleen direct na de ‘doodsbedreiging’ excuses aanbood, maar ook uitlegde wat hij werkelijk bedoelde: als jij doorgaat met corrupte journalistiek bedrijven in de zaak-Demmink, krijg jij een kogel door je kop net als klokkenluider Gerrit de Wit [van de Expertgroep Klokkenluiders].
4. Bart Mos [en het OM] verzwegen een contra-aangifte van Kat tegen Mos wegens het doen van een valse aangifte. Deze contra-aangifte was right on the mark zoals blijkt uit de thans weer geopenbaarde leugens van Mos. Het OM heeft deze contra-aangifte uiteraard direct door de papierversnipperaar gehaald.

Nu maar wachten tot HP/de Tijd en Villamedia dit grote nieuws over de leugens van Bart Mos, ooit winnaar van ‘De Tegel’ voor ‘de beste’ journalist van Nederland, gaan brengen! Eerder pakten deze twee media wel groot uit over de ‘veroordeling’ van Kat tot 120 uur dienstverlening dan wel ’30 dagen brommen’.

We recapituleren even de stand van zaken in het offensief van Joris Demmink/het OM tegen Micha Kat:

1. De eerste strafzaak wegens ondermeer het waarschuwen van de omgeving van het huis van Demmink voor de levensgevaarlijke crimineel op Riouwstraat 13 loopt al meer dan twee jaar. In december schijnt er een nieuwe zitting aan te komen. Wordt degene die waarschuwt voor een pedofiel gestraft terwijl de pedofiel zelf- tegen wie al vijf keer aangifte is gedaan- vrij baan krijgt?

2. De tweede strafzaak is die op basis van de aangifte van Bart Mos. Naast de vier hierboven genoemde punten is deze zaak in eerste aanleg ook nog eens geheel buiten met medeweten van verdachte Kat gevoerd waardoor deze zich niet heeft kunnen verweren. Waarschijnlijk heeft het OM Kat bewust onwetend willen houden van deze zaak door geen stukken naar Azie te sturen terwijl Justitie wel beschikt over alle NAW-gegevens.

3. De derde strafzaak is die wegens ‘medeplichtigheid’ aan het aanbrengen van een teken op een muur van de Rijksuniversiteit Leiden. Kat heeft dit teken niet aangebracht en dat is bekend bij het OM. Desalniettemin is Kat gedagvaard en niet de aanbrenger van het teken.

Gaat ie lekker, Joris? Doorzetten, man! Nog tien strafzaken en misschien heb je dan eindelijk wat bereikt! Intussen maken wij ons op voor de nieuwe slagvelden in the epic battle van goed tegen kwaad, van Kat tegen Demmink: 7 november (15:00 Den Haag) de ‘Leidse zaak’, in december het vervolg van strafzaak 1 en op een later bekend te maken datum het hoger beroep tegen Mos. THEY WILL NOT FORCE US! WE WILL BE VICTORIOUS!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten