dinsdag 24 januari 2012

 Nieuwjaarsreceptie met perspectief
De nieuwjaarsreceptie van de Rode Morgen zondag staat in het teken van de plannen van de organisatie voor het nieuwe jaar. Op de algemene ledenvergadering eind vorig jaar heeft de Rode Morgen besloten een landelijk verbond van marxisten-lenisten op te richten - een stap verder in de richting van een revolutionaire arbeiderspartij. Die is meer nodig dan ooit. Toekomstperspectief biedt ook het besluit om een revolutionaire jongerenorganisatie op te richten. Mensen staan steeds meer open voor een alternatief voor deze maatschappij en dat biedt meer mogelijkheden.De Rode Morgen wil de werkende mensen organiseren, want alleen georganiseerd zullen zij in staat zijn om hun belangen door te zetten.
Ongeveer zeventig leden, vrienden en bekenden bezochten de receptie. Hierbij werd natuurlijk ook lekker gegeten van de gerechten, die verschillende mensen hadden klaargemaakt. Rotterdams Rood zong een aantal liederen, waaronder twee speciaal ter herinnering aan Annie en Magda - twee kameraden, die ons in het afgelopen jaar ontvallen zijn, maar die voor velen een voorbeeld blijven.
Op de receptie werd de abonnementencampagne voor de Rode Morgen krant gelanceerd. Als we aan meer mensen willen uitleggen, hoe dit systeem functioneert en hoe we het kunnen veranderen, moet onze krant veel meer gelezen worden. De campagne stelt zich tot doel het aantal abonnees in een halfjaar tijd met 25% te verhogen. Socialisme biedt een logische oplossing uit de huidige crisissen, maar de media van de heersende klassen beschikken over grote financiële en technische middelen om de mensen in verwarring te brengen en af te leiden en zetten daarbij ook anticommunistische laster in. Daartegenin moeten wij onze standpunten en analyses beter en  meer verspreiden. Ook vrienden en bekenden worden opgeroepen in hun kennissenkring mensen te vragen abonnee op de Rode Morgen te worden. Wie daarvoor proefnummers nodig heeft kan bellen of mailen.   http://www.rodemorgen.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten